Пилатес Reformer

Една различна форма на Пилатес Ви предлага тренировката с уреда Пилатес – Reformer. Представлява специализирана машина, която ползва уникална комбинация от пружини с различно съпротивление, въжета и плъзгаща се платформа. Технологията позволява изпълнението на различни комбинации от упражнения, които са изключително ефикасни, но и интересни за изпълнение. Тренировката с Пилатес – Reformer е индивидуална и се изпълнява с инструктор в рамките на 50 мин.

Както и в традиционния Пилатес, и тук тялото и умът работят заедно. Съчетават се контролирано дишане и съответната последователност от движения. Упражненията помагат да подобрите баланса, координацията, както и мускулната сила и издръжливост.

От тази ефикасна тренировка могат да се възползват хора на всяка възраст и с различна степен на двигателна активност. Дали имате нужда от възстановяване и рехабилитация на опорно-двигателния апарат или искате да предотвратите проблеми в тази област, като износване на ставите и дискомфорт, болки в гърба и други, Пилатес – Reformer е Вашият верен спортен партньор.

Опитайте нещо ново и интригуващо – тренировката с уреда ще Ви помогне да постигнете атлетична фигура, мечтаната изправена стойка и здравина. А възможността да разполагате с персонален треньор по време на часа си Ви дава шанс да се вземете максимума от ползите на Пилатес – Reformer спокойни, че изпълнявате програмата по най-добрия начин и със свое собствено темпо.

Галерия