Дени

Деница Митрева (Дени) е учител и вечен ученик в света на йога. Преподава в стиловете Виняса, Хатха, Ин и Ащанга, с повишено внимание към дихателни техники и водени медитации.

Обучението за учител завършва в Бали, Индонезия през 2018-та година, но личната ѝ практика започва през 2013-та година, когато се мести да учи и живее в Австралия. Там всяка среща на постелката задълбочава любопитството ѝ и увеличава жаждата ѝ за знания.

Йога ми помагаше в преодоляването на ежедневни препятствия, душевни и физически трудности и здравословни проблеми, което ме накара да вярвам, че е много повече от физическа дисциплина, фокусирана върху движението на тялото. Помогна ми да осъзная колко свързано е всичко и да погледна навътре, когато се налагаше да разреша нещо навън.“ – споделя тя.

През 2018-та година, завръщайки се в България, Дени създава и моделира класове и програми за отпускане сред природата, тематични класове и специализирани уроци в стремежа си да помогне на хората да се свържат по-дълбоко със себе си, с природата; да осъзнаят потенциала си и да живеят пълноценно с усмивка всеки свой ден.