Виняса флоу

Йога е практика за духа и тялото, като хармонията между двете и отключването на физическата и психическа енергия предизвикват творческия потенциал. При Виняса флоу хармонията, плавността са изведени на високо равнище в една динамична практика, с която работите за сила, издръжливост и гъвкавост.

Ако сте енергична натура, нямате оправдание да не опитате този стил йога. Практикуването му е тонизиращо, а динамиката действа магнетично и Ви кара да предизвиквате тялото си още и още. Преминаването от поза в поза е в синхрон с вибрацията на енергията на Вселената. В слънчевите поздрави и всяка следваща поза, която изпълняваме като свързано движение с дишането, е Виняса. Тялото преминава от изправено през наведено напред положение, усуквания и обърнато обратно положение, като съответно енергийният поток се разлива равномерно и плътно във всички части на физическото и ментално тяло. По време на тази практика развиваме у себе си различни качества, които съдействат за изграждането на цялостната ни личност и ни помагат да бъдем в душевен баланс и да се чувстваме готови да се справим с предизвикателствата на ежедневието.

Както всяка йога тренировка, и този стил завършва с релаксация, а цялостното преживяване от часа Ви оставя с усещането, че сте направили нещо хубаво за себе си и сте се приближили с една крачка повече до красотата и съвършенството в тяхното физическо и духовно измерение.

Галерия